Перейти к содержимому
Strategium.ru
    Реклама: ИП Райхерт Карина Андреевна ИНН 346001991373 erid: 2VtzqvTcDga

Что ждет Украину

SCORE

Рекомендованные сообщения

anarhist

Шутки шутками, а я сегодня повестку получил

Изменено пользователем lavpaber

текстНажмите здесь!
 Щодо першочергових заходів у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації

Зважаючи на смертельну небезпеку, що нависла над Україною у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації по відношенню до суверенітету України та анексію частини території України – Автономної Республіки Крим, підкріплену рішеннями Президента Російської Федерації та Ради Федерації - верхньої палати Федеральних зборів Російської Федерації про введення військ на українську територію і проведення так званого референдуму про приєднання Криму до Росії,

Верховна Рада України, виражаючи суверенну волю Українського народу, заявляє, що ніколи і за жодних умов народ України не погодиться на анексію Росією території України - Автономної Республіки Крим.

Крим є і завжди буде невід'ємною частиною України.

Усвідомлюючи, що без боротьби, якою б важкою вона не була, ми втратимо Україну, Верховна Рада України:

1.Звертається до Президента України:

1)оголосити повну бойову готовність Збройних Сил, провести загальну мобілізацію військовозобов'язаних громадян України та створити загони Народного ополчення;

2)зважаючи на існуючий матеріально-технічний стан Збройних сил України, звернутися до урядів США та інших країн-членів НАТО щодо надання максимальної матеріально-технічної допомоги у вигляді сучасної військової техніки та озброєнь;

3)розірвати дипломатичні стосунки з Російською Федерацією;

4)запровадити візовий режим з Російською Федерацією.

5)денонсувати:

1)Угоду між Україною і Російською Федерацією про статус та умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України від 28 травня 1997 року;

2)Угоду між Урядом України і Урядом Російської Федерації про взаємні розрахунки, пов'язані з розподілом Чорноморського флоту та перебуванням Чорноморського флоту Російської Федерації на території України від 28 травня 1997 року;

3)Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 31 травня 1997 року;

4)Угоду між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України від 21.04.2010 року.

2.Звернутися до:

1)Ради Європейського Союзу та Європейського парламенту:

1)із заявкою на вступ до Європейського Союзу;

2)щодо встановлення безвізового режиму для громадян України, надання невідкладної допомогти в облаштуванні кордону з Російською Федерацією та заборони в'їзду до країн Європейського Союзу жителям Автономної Республіки Крим, що мають російські паспорти;

2)Організації Північноатлантичного договору (НАТО) - із заявкою про вступ до цієї міжнародна політично-військової організації.

3.Кабінету Міністрів України:

1)встановити вартість транзиту російського газу територією України до країн Європи - 500 доларів за одну тис.куб.м. У випадку відмови Російської Федерації сплачувати вказану ціну за транзит газу невідкладно припинити його.

2)забезпечити вжиття Міністерством оборони України, спеціальними та правоохоронними органами України жорстких заходів відповідно до Законів України з метою припинення будь яких сепаратистських дій, спрямованих на дестабілізацію ситуацію на Сході України.

4. Міністерству юстиції України та Генеральній прокуратурі України

звернутися до суду щодо заборони:

1)Комуністичної партії України та Партії регіонів, керівники яких виступили як посібники російських окупантів та підтримали так званий референдум про вихід Автономної Республіки Крим зі складу України і входження до складу Російської Федерації;

[Cкрыть]

Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы увидеть скрытое содержимое.

! 

Предупреждение по Статье 1 Закона 1 - Злоупотребление иностранными языками. Убрал под спойлер

Roger Young

Спички творят чудеса и через минуту появляется вопрос: "Какая повестка?"

Rybinsk

Что там сказано?

П.С.: Я с ЯйцаКличка угорал, один и по бумажке прочитать без запинки не может, другой явно голландской дури пыхнул и обещал всех покарать. :lol:

Rybinsk
Щодо першочергових заходів у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації

гарный хлопец переведи, ни черта же не понятно.

гарный хлопец переведи, ни черта же не понятно.

транслате тчк гоогле тчк ру

MaslovRG
Изменено пользователем Maslov55
транслате тчк гоогле тчк ру

Пацан, официальный язык форума - русский. Общение на других допускается только в РАДе.

Кстати, я только за этот проект. Он окончательно и бесповоротно погубит хунту.

Consigliere
Изменено пользователем Consigliere
1.Звертається до Президента України:

Во-первых, это русскоязычный ресурс. Тут злоупотребление незалежной мовой не приветствуется...

Во-вторых, легитимный Президент Украины - В.Ф. Янукович. А он уже дал приказ армии Украины не вмешиваться.

В-третьих, вот после этого:

3.Кабінету Міністрів України:

1)встановити вартість транзиту російського газу територією України до країн Європи - 500 доларів за одну тис.куб.м. У випадку відмови Російської Федерації сплачувати вказану ціну за транзит газу невідкладно припинити його.

лично мне интересно, как долго еще вас, коричневых, ЕС и НАТО поддерживать будет...

Крючков И.Ю.
зверьё из укроармии едет на живых людей

OjDvWREbbDs.jpg

anarhist
Что там сказано?

П.С.: Я с ЯйцаКличка угорал, один и по бумажке прочитать без запинки не может, другой явно голландской дури пыхнул и обещал всех покарать. :lol:

Предлагаем явится в военкомат 20.03. Именно предлагаем. Я не могу определить степень обязательности моего появления.

MihaLbl4
вопрос к михайлычу :

зверьё из укроармии едет на живых людей

ты и дальше будешь защищать зверей, подчиняющихся бандеровцам из-за льгот и наград (напомню - НИКАКОЙ присяги хунте армия Укарины не давала) ?

У тебя есть голова чтобы думать? А не думать телевизером?

MaslovRG
Предлагаем явится в военкомат 20.03. Именно предлагаем. Я не могу определить степень обязательности моего появления.

Да уж, странные у вас там повестки...

Olgard

Да порви к чертовой матери. За бабло Коломойского что ли пойдешь умирать?

anarhist
Да уж, странные у вас там повестки...

Люди говорят, что это не призыв, а так-на всякий случай проверяют масштабы мобилизации. Едешь на 10 дней в воинскую часть-там нет ничего: формы, оружия, еды. Просто 10 дней бухаешь в большой компании.

Olgard
Люди говорят, что это не призыв, а так-на всякий случай проверяют масштабы мобилизации. Едешь на 10 дней в воинскую часть-там нет ничего: формы, оружия, еды. Просто 10 дней бухаешь в большой компании.

Так если еды нет, то чем закусывать? А так побухать и дома можно. Ты им так и скажи, раз водка своя, то служить будешь по месту жительства, у себя в квартире. :D

anarhist
Да порви к чертовой матери. За бабло Коломойского что ли пойдешь умирать?

Крым мне пофигу, а что если русские пойдут вглубь? Я не хочу жить в России, мне просто нечего делать в РФ. Серьезно, я не подхожу России ни этнически(украиноязычный украинец), ни идеологически, да и массовые собрания слишком люблю

Крючков И.Ю.
Крым мне пофигу, а что если русские пойдут вглубь? Я не хочу жить в России, мне просто нечего делать в РФ. Серьезно, я не подхожу России ни этнически(украиноязычный украинец), ни идеологически, да и массовые собрания слишком люблю

ах ты фашист :mad:

Consigliere

Да, успокойтесь... Если даже РФ войдёт вглубь, как Вы выразились, то исключительно для того, чтобы порядок у Вас навести... Подмести, так сказать... Галицийцев во Львов выгоним, - федерализуем Вас, выборы Вам организуем и домой уйдём... Живите, как Вам самим хочется... В дружбе и сотрудничестве с братским русским народом...

Крючков И.Ю.
Изменено пользователем Infinit0s
Да, успокойтесь... Если даже РФ войдёт вглубь, как Вы выразились, то исключительно для того, чтобы порядок у Вас навести... Подмести, так сказать... Галицийцев во Львов выгоним, - федерализуем Вас, выборы Вам организуем и домой уйдём... Живите, как Вам самим хочется... В дружбе и сотрудничестве с братским русским народом...

А кто дома будет строить, дороги и заводы? Совсем расслабились русские. Ненужны нам такие братья.

Присоединиться к обсуждению

Вы можете оставить комментарий уже сейчас, а зарегистрироваться позже! Если у вас уже есть аккаунт, войдите, чтобы оставить сообщение через него.

Гость
Ответить в тему...

×   Вы вставили отформатированное содержимое.   Удалить форматирование

Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка автоматически преображена.   Отображать как простую ссылку

×   Предыдущее содержимое было восстановлено..   Очистить текст в редакторе

×   Вы не можете вставлять картинки напрямую. Загрузите или вставьте их через URL.

• Ответы 1366
  • Создано 13.03.2014
  • Последний ответ 28.03.2014
  • Просмотры 46556
  • Ответов в сутки 0.3
  • Просмотров в сутки 10.25

Лучшие авторы в этой теме

• roll84

153

• Postal

112

• skelet